dimarts, 20 de gener de 2009

Bases concurs d'aforismes Sant Jordi 09

VUITÈ CONCURS D'AFORISMES de Sant Cugat del VallèsEls seminaris de Filosofia dels cinc Instituts d’Ensenyaments Secundaris de Sant Cugat (Angeleta Ferrer i Sensat, Arnau Cadell, Leonardo da Vinci, Joaquima Pla Farreras i llES del CAR) convoquen un concurs d'aforismes amb dues modalitats:

Aforisme trobat: és un aforisme no inèdit, escollit per qui el presenta, de tema lliure.
Aforisme inventat: ha de ser inèdit de tema lliure.

Pot participar-hi tot l'alumnat de Batxillerat del `cinc centres. Cada participant podrà presentar un màxim de dos aforismes en cada modalitat. Farà servir els fulls normalitzats que podrà trobar a consergeria on constarà l'aforisme, si s'escau la seva traducció, l'autor i el nom i curs de l'alumne que el presenta.

Per tal de facilitar la recerca d’aforismes, des de començaments d’abril hi haurà a la Biblioteca del Mil.lenari una exposició de llibres i llocs web sobre el tema.

DATA LÍMIT DE PRESENTACIÓ: Els fulls es lliuraran al professorat de Filosofia o a les consergeries fins divendres 17 d’abril de 2009 a les 14 hores.

Per determinar els guanyadors hi haurà dos procediments.

En la modalitat d'aforisme trobat, es farà per votació dels alumnes dels IES de tots els cursos, que votaran una llista única amb els presentats pels alumnes de tots quatre centres. En cas que hi hagi aforismes repetits, es donarà prioritat al primer presentat. El dia 23 es publicarà a cada centre la llista d’aforismes trobats perquè es procedeixi a la votació el 23 i 24. Els sis més votats seran considerats guanyadors.

En la modalitat d'aforisme inventat, hi haurà un jurat composat per professorat dels seminaris de filosofia, català, castellà, castellà, llatí i grec que determinarà els sis guanyadors.

Els premis es donaran a conèixer la primera setmana de maig i seran lliurats en acte públic a la Biblioteca del Mil•lenari. Consistiran en vals per llibres o CD. A més, es faran servir a les pàgines web dels centres i apareixeran publicats a les revistes dels centres i a publicacions locals. També s’exposaran a la Biblioteca del Mil•lenari.